Pink Blossom Pointer

Första veckan i Polen :)


På måndag har det gått en vecka i Polen! Jag har mest vart och handlat men också vart på min mormor o morfars gård. Dem fick den av min gammelmormor dock håller dem på att renovera mycket där så det ser lite sådär ut men det är en perfekt plats för hundarna och det är även väldigt mysigt!
Här får ni en panorama bild på gården! :D (bilden blev lite sådär för jag är dålig på att ta panorama bilder Cx)

Bara en granne sen några meter bort lite fler grannar men annars bara vete runt om x3

Och nu vad jag har gjort woho vi kör i veckodagarnas ordning så..

Måndag:
Vi var på gården när vi kom och sov där, sedan kom Sheila runt 14.00 och hundarna lärde känna varandra. Sedan på kvällen åkte vi till min mormors lägenhet som är ganska stor och packade ut oss (jag venne hur man säger det x3)

Tisdag:
Vi åkte för att ta blodprov, hade allt bra :D Vi åt glass på stan och även tänkte kolla efter linser. Vi åkte sedan till lägenheten och typ chillade. Sedan åkte vi till stan igen och skulle skaffa linser till mig men han som kollade synen kom inte så vi bestämde annan tid men då kom han inte heller xc Köpte iaf The Sims 3 leva livet. 

Onsdag:
Vi åkte för att kolla synen och det blev värre, men vi fick även veta att det inte går att stoppa så det blir värre utN desto äldre jag blir desto värre börjar jag se, när jag blir 25 kan jag höra en laser operation så jag ser bra igen. 

Torsdag:
Vi åkte till stan för att handla ett par kläder. Sedan åkte vi till gården och va lite där.

Fredag: 
På morgonen gick jag och min mamma till en affär där det finns jätte mkt kläder, köpte inte så mkt bara 4 tröjor cx sedan drog vi till stan och kollade kläder igen som vi inte hann igår. Vi år pizza och sedan åkte till gården och grillade där till 01.00 det var väldigt roligt och mysigt :D Atm är jag hemma från grillandet och bloggar woho xD

Och här får ni ett par storys från resan: 
Först så var det en hund som skällde hela tiden brevid vårt rum på båten, och dem typ sa så dåliga ord bredvid som var så roligt xD (svårt att översätta från Polska till svenska tyvärr)
Vi har ca 600 km till där vi bor men det tar 12 h för Polens vägar är sååååå dåliga. Men iaf så var klockan runt toöv och en kille kissade i en flaska i bilen o.O (den var framför oss man såg att han kissade okej?). 

Sedan så berättade min moster att vår granne bredvid gården är helt creepy och dem grillade en gång när jag inte var med och hon blev arg och började vifta med en creepy docka ;o

Det var allt vääääldigt långt inlägg fick ni iaf :D